4. Как да влезем в своя профил при забравена парола

Стъпки при използване на функцията "Забравена парола"

Смяната на парола отнема не повече от една минута.

1. Отваряте страницата за Вход от горен десен ъгъл на заредения пред вас екран.

2. Избирате връзката "Забравени потребителско име или парола".

3. Въвеждате коректно Вашето потребителско име ИЛИ електронен адрес, така както са били подадени в регистрационната форма при създаване на профила. Посочвате в съответното поле или потребителското си име или електронния адрес. Двете полета за въвеждане на данни са независими едно от друго и  за да продължите трябва да натиснете бутон "Търсене" в това поле, в което сте въвели данните.

4. Ако системата за електронно обучение намери по въведените данни съществуващ профил, ще получите писмо с активен линк на посочения в регистрационната форма електронен адрес. Необходимо е да намерите писмото и да изберете (натиснете) активния линк.

5. Последвайте линка от писмото изпратено Ви на електронната поща. В отворилия се системен прозорец въведете два пъти новата парола. Натиснете бутон "Запис на промените". Вече сте в профила си!

N.B. Много електронни пощи са настроени да изпращат автоматично генерираните писма, които съдържат линк в кошчето на пощата или в папка SPAM. Ако не намирате писмото във входящата поща, уверете се, че сте проверили и в кошчето и в папка SPAM!