Нови електронни дистанционни обучения очакват своите участници

Нови електронни дистанционни обучения очакват своите участници

by Зина Филчева -
Number of replies: 0

Новата 2022 година стартира и с нови електронни дистанционни обучения:

 1. "Регламентацията на "правото на осигуряване" в международното право и в законодателството на ЕС", административноправно обучение, административните съдии, съдебните помощници и съдебните служители в административните съдилища. 

Преподавател е съдия Марияна Ширванян от Административен съд Варна, а продължителността му е от 25.01.2022 г. до 04.02.2022 г., като на 03.02.2022 г. се предвижда провеждане на виртуална класна стая.

Ще сме щастливи да работим заедно! 

 

2. "Новите търговски марки - поглед в бъдещето" е предвиденият за 27.01.2022 г. уебинар, който ще бъде проведен от съдия Татяна Жилова от Административен съд - София-град.

В уебинара ще се обсъдят всички вълнуващи Ви проблеми по отношение възникването и правната уредба на търговските марки.

Ще се радваме на Вашето участие!

 

 3. Обучение "Електронни съдилища – бъдещето днес" ще се проведе в периода 31.01.2022 - 07.02.2022 г., с преподавател Александър Кирков, ръководител на Научноизследователска лаборатория по киберсигурност и преподавател в Унибит. То е първото обучение от планираните пет обучения по темата "Технология и право". Предназначено е за представители на професионалната общност - лица по чл. 249 ЗСВ.

Разчитаме, че и това обучение ще привлече Вашия интерес  и ще провокира мислене за бъдещето на юридическата професия в електронна среда!

Екип "Електронно обучение"